Muziektheater Hollands Diep Boris Godoenov
 
Beste lezer,

Over precies een week is het zover: de première van onze nieuwe voorstelling Boris Godoenov! Achter de schermen wordt er druk gewerkt om de laatste puntjes op de i te zetten. Alle betrokkenen zijn het erover eens: deze voorstelling mag u niet missen!
Kaarten bestellen? Dat kan hier. U kunt ook een combinatieticket kopen, waarmee u toegang heeft tot onze voorstelling én de tentoonstelling Willem II - Kunstkoning in het Dordrechts Museum.
Boris Godoenov is te zien van 25 april t/m 4 mei in het Energiehuis.

Bekijk de trailer van de voorstelling door op de onderstaande afbeelding te klikken.


Graag willen we u ook nog even wijzen op onze crowdfundingsactie. U kunt helpen het belangrijkste decorstuk in de voorstelling - de troon voor tsaar Boris - te financieren. Doneer nu via Voordekunst.nl! Doneren kan nog tot zondag, dus als u wilt bijdragen, wacht daar dan niet te lang mee.


Wij hopen u te mogen begroeten bij een van onze voorstellingen!
 


Place de l'Opera, 17 april:

Een jaar geleden werden de audities gehouden. Cilia Hogerzeil: “We wilden hele goede zangers en dat is gelukt. Vooral voor de rol van Boris moesten we gewoon de juiste persoon vinden. Nanco de Vries is dat. Hij is heel expressief.”
Een paar minuten later, als de pauze voorbij is, bewijst de zanger hoe waar dat is. Hij zit op zijn troon en speelt met zijn zoon Feodor, gezongen door Jorg Delfos, de laatste minuten van het leven van de tsaar. Op het verder nog kale en niet-uitgelichte podium trilt de atmosfeer van de spanning en de emotie. Hypergeconcentreerd zingen vader en zoon de aangrijpende laatste zinnen uit de opera. Alsof de zaal al vol zit, de spots op hen gericht staan en het verhaal dat de hele avond verteld wordt een echte ontknoping krijgt.
De rest van het artikel leest u hier.Aan- en afmelden voor deze nieuwsbrief