Muziektheater Hollands Diep Nieuwsbrief 31
 
Culturele smaakmakers Dordrecht lanceren gezamenlijk nieuwe cultuurnacht ‘Lichtzinnig’

Op zaterdag 28 maart gaat de zomertijd in. Om die reden zet Muziektheater Hollands Diep samen met andere culturele smaakmakers van Dordrecht de binnenstad tot in de kleine uurtjes in de spotlights. Onder de naam Lichtzinnig vindt een avondvullend theatraal en muzikaal programma plaats.Georganiseerd door: Schouwburg Kunstmin, Poppodium Bibelot, Dordrechts Museum, Cinema The Movies, Berckepoort, Dolhuis, Gett Magazine,Take Part, Merz Dordrecht en Muziektheater Hollands Diep.

Tussen 19.15 en 00.00 uur zijn wij aanwezig in de gele foyer in Schouwburg Kunstmin met Highlights van Hollands Diep op het Witte Doek. Filmimpressies van bijzondere voorstellingen in het Energiehuis, in de Machinezaal en in het Ketelhuis van toen en nu: Oresteia, De Waterman, Boris Godoenov, en andere producties op locaties, van Bach, Britten en Philip Glass. Afgewisseld door de documentaire The Making Of van de Lege Wieg/Bosj Besjik, de ontroerende Nederlands-Turkse muziektheater productie van 2011.
En eerste kennismaking met de komende nieuwe familievoorstelling Gilgamesj.Superheld! Met strijkkwartet ZAPP4.

Overig programma op culturele locaties
In Machine 3 in het Energiehuis staat een vitale bewerking van de verboden liefde van Romeo en Juliet centraal. In Schouwburg Kunstmin kan de bezoeker zich in een uitbundige, volwassen speelgoedwereld wanen. Gett Magazine en Take Part hacken het Dordrechts Museum en DJ Chantelle tekent live in The Movies. Merz biedt een divers programma van dichtkunst tot elektronische muziek. Na de stille filmconcerten is er in de foyer van de Berckepoort Dansen voor Gevorderden en in Bibelot kan er ook gedanst worden tijdens de electro/house clubnacht Nightshift.

Passe Partouts
Het is mogelijk om voor €15,00 een passe-partout aan te schaffen. Deze passe-partout geeft toegang tot alle evenementen en is inclusief een warm glas Glühwein en een kop linzensoep. Tickets zijn te koop via www.energiehuis.nl, bij de centrale kassa van het Energiehuis of bij de voorverkoopadressen Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110 en VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99.
 
 


Aan- en afmelden voor deze nieuwsbrief