Muziektheater Hollands Diep Boris Godoenov
 
Beste lezer,

Het hele team van Muziektheater Hollands Diep wenst je een gezond, creatief en voorspoedig 2014! Graag vertellen we je wat er voor ons op het programma staat dit jaar.

Laatste voorstelling Klaagliedjes - extra kaarten beschikbaar gekomen
Op 19 januari om 14.00uur is de laatste voorstelling van Klaagliedjes, in Theater Korzo in Den Haag. Binnen no time was deze voorstelling uitverkocht. Reeds half december hoorden wij van mensen die tevergeefs kaarten probeerden te kopen.
Er zijn nu extra kaarten beschikbaar gekomen! Viste je eerder naast het net, wacht dan niet en bestel direct je kaarten!

Opera Boris Godoenov van Moessorgski
25 april, 27 april, 30 april en 1 t/m 4 mei
In samenwerking met het Dordrechts Museum maken wij een nieuwe operavoorstelling van de wereldberoemde Russische opera van Moessorgski, Boris Godoenov. Met het Hexagon Ensemble, een uitgelezen cast van solisten en een projectkoor van gevorderde amateurs. De muziek wordt bewerkt voor een kleine bezetting door Leonard van Goudoever.
Uitgevoerd in het kader van 200 jaar Koninkrijk, voor de tentoonstelling in het Dordrechts Museum, Willem II, Kunstkoning. Deze tentoonstelling is inmiddels geopend in de Hermitage in St. Petersburg en reist begin maart naar Dordrecht. Een unieke tentoonstelling: na Dordrecht alleen nog in Luxemburg te zien.
Alle voorstellingen vinden plaats in het Energiehuis en worden voorafgegaan door een theatrale opening in de tuin van het Dordrechts Museum. Bij slecht weer binnen in het museum.
Kaarten zijn al verkrijgbaar, bestellen kan hier!


Wij hopen u te mogen begroeten bij een van onze voorstellingen dit jaar.

Het team van Muziektheater Hollands Diep
 
Aan- en afmelden voor deze nieuwsbrief