Muziektheater Hollands Diep Nieuwsbrief 7
 
De nieuwe voorstelling van Muziektheater Hollands Diep
Lijfmotetten is tijdens het BIES! Theaterfestival vorige week in première gegaan. We speelden op een fantastische locatie op een open plek in het bos, en gelukkig was het weer prachtig.

Lijfmotetten werd lovend ontvangen door het publiek. Niet alleen mondeling, maar ook via e-mail en het contactformulier op onze website kregen wij fantastische reacties.

"Dank voor de prachtige voorstelling afgelopen zaterdag tijdens het BIES festival. Schitterend gezongen, spannende cellopartijen met mooie effecten maar ook fraai geïntegreerde Bachmotieven, erg mooi spel van actrice/danseres. Het zag er ook nog eens heel mooi uit en het klonk geweldig. Jullie hebben me geraakt.
Dank daarvoor.."

"Wij hebben zaterdag jullie voorstelling gezien, en wilden nog even laten weten dat we genoten hebben van de krachtige beelden zonder enige ruis, de fantastische stemmen, de presence van iedereen en het prachtige gebruik van de locatie. Wij zijn diep geraakt. Dank jullie wel!"

Heb je de voorstelling Lijfmotetten gemist? Er is nog een herkansing! Op 19 en 20 september (22.00uur) en 22 september (20.30uur) spelen wij de voorstelling nogmaals tijdens het Bachfestival in de Grote Kerk in Dordrecht.

Kaarten zijn te bestellen via www.bachfestivaldordrecht.nl.

Op 22 september is er tevens de mogelijkheid een inleiding door Cilia Hogerzeil (artistiek leider Muziektheater Hollands Diep, regisseuse van Lijfmotetten) bij te wonen. De inleiding start om 19.45uur in de Klokkentoren van de Grote Kerk.

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens het Bachfestival!

Kun je niet wachten tot dan? Bekijk dan de trailer van Lijfmotetten.
 
 
Aan- en afmelden voor deze nieuwsbrief