Muziektheater Hollands Diep 27 februari 2013
 
 
Succesvolle en uitverkochte première van ‘De Stilte van Saar’!

De afgelopen weken werd er in het Energiehuis naarstig gewerkt om alles op tijd klaar te hebben voor de eerste ingebruikname door Muziektheater Hollands Diep. Afgelopen vrijdagavond beleefde het Energiehuis, onder toeziend oog van een volledig uitverkochte zaal, zijn vuurdoop met de première van ‘De Stilte van Saar’.Enthousiaste reacties
De afgelopen dagen ontvingen wij vele berichten over onze nieuwe voorstelling. Zeer enthousiaste reacties, en daar zijn wij heel blij mee! (Alleen een licht kritische noot van de schrijvende pers over de compositie, maar daarover tegelijkertijd gelukkig ook veel lovende reacties van de rest van het publiek). Graag willen wij een bloemlezing van alle berichten die wij ontvingen met u delen.

*** "Droom- en familiescènes wisselen elkaar af. Laat de uitvoering ervan maar aan sopraan Jennifer Claire van der Hart (Saar) en haar collega's [...] uit Vocaallab over. Samen met Ensemble Klang en onder leiding van Romain Bischoff leveren ze vakwerk." (Trouw, 26 februari)

"Complimenten voor die geweldige voorstelling die we vrijdag mochten meemaken. Het was top: verhaal diepgaand en uit het leven gegrepen, prachtige muziek, geweldig gezongen etc. en wat een mooie locatie." (een bezoeker via e-mail)

"Talentvolle tieners openen het programma met mooie nummers in voorprogramma Hollands Diep" (een bezoeker via twitter)

"De jongens en meisjes (van het voorprogramma It's my Voice, red.) weten de omgeving te betoveren met hun kwetsbare podium- presentatie." (muziekvan.nu, 24 februari)

"Was een fantastische avond!" (een bezoeker via facebook)

"Wat een indrukwekkende en aangrijpende voorstelling! Wat een kwaliteit in zang, muziek, kostuums en een prachtig verhaal. Dit moet door heel veel mensen worden gezien en gehoord. Dank en veel succes met alle volgende uitvoeringen." (een bezoeker via e-mail)

*** "Een mooie tekst, prachtig gespeeld en gezongen door de zangers van VocaalLAB." (Theaterkrant.nl, 23 februari)

"De regie: Onnavolgbaar. Geen moment onbenut gelaten voor welke nuance dan ook. [...] Ongelooflijk bijzonder." (een bezoeker via email)

"Fantastisch acteerwerk van bariton Arnout Lems." (muziekvan.nu, 24 februari)

"Fraaie kostuums van Marjan van Geene" (Volkskrant, 25 februari)
 
  Arnout Lems als De Vlieg en Jennifer van der Hart als Saar.Voorstellingen

Heeft u ‘De Stilte van Saar’ nog niet gezien?

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor 1, 2, 8 en 9 maart om 20.00 uur, en 3 en 10 maart om 16.00 uur.

Kaarten bestellen kan via Kunstmin.

Volg ons ook op Facebook & Twitter!

Foto’s:
Cast & crew – Tim Leguijt
De Vlieg – Rob van Herwaarden

Aan- en afmelden voor deze nieuwsbrief